arrow_drop_up

All inclusive - uansett lugar!

Enten dere velger Celebrity Infinity i Middelhavet eller Celebrity Equinox i Karibien kan vi love en ferie på et nytt nivå. Len dere tilbake og nyt servicen, luksusen og de nydelige måltidene disse skipene har å tilby. Utforsk spennende kultur, kulinarisk mat og vakker arkitektur på Middelhavets øyer, eller hvite strender, krystallblått hav og fantastisk temperatur året rundt i Karibien. Uansett hva dere foretrekker, vil vi gi dere reisen dere husker for resten av livet.


Kampanje!

Bestill innen 4. september og få opptil 6.000,- i avslag per lugar. I tillegg får du drikkepakke inkludert ved bestilling av alle lugarkategorier. 


Priseksempel:

7 netter i Karibien med Celebrity Equinox, 14. desember, pris fra 7.850,- per personKlikk på ikonet for vilkår og regler

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vis: Alle Destinasjoner Skip Kampanjer

Er du sikker på at du vil slette valgte cruise?

Dette innebærer at du må starte på nytt.

Nei, ikke slettJa

Akkurat nå viser dessverre prisene for singelreisende feil. Ved en eventuell booking vil bekreftelsen som du får tilsendt på din epost vise den korrekte prisen. Vi beklager så mye for dette og prøver å løse probemet så snart som mulig. I Mellomtiden kan du ta kontakt med vårt kundesenter for korrekte priser: 815 00 185. Kundesenteret er åpent mandag til fredag: 09.00-17.00.

;