arrow_drop_up

Celebrity Edge

Celebrity Edge etablerer en helt ny skipsklasse. Skipet vil endre din cruiseopplevelse med banebrytende nytt design og teknologi. Med unik 3D-teknologi har Celebrity Cruises designet et av verdens mest avanserte cruiseskip. Du vil blant annet kunne bruke smarttelefonen din som nøkkelkort, til å skru av og på lyset på lugaren, og bestille alt fra utflukter og yogatimer til drinker og frokost på sengen.«the Magic Carpet»
Dette utrolige skipet er designet for å ta deg enda nærmere destinasjonene! En av de aller største nyhetene blir «the Magic Carpet». Det "magiske teppet" er en gigantisk bevegelig glassveranda som flytter seg mellom dekk 2 og 16. Funksjon og innredning vil endres avhengig av hvilket dekk verandaen er på. På dekk 16 blir «the Magic Carpet» en lekker spesialrestaurant med panorama utsikt. 


Celebrity Edge
Celebrity Edge
Celebrity Edge

Celebrity Edge har sin jomfrutur 16. desember 2018 fra Fort Lauderdale, og skipet vil seile innom Puerto Rico, Tortola og St. Maarten på sin første tur. Skipet vil seile 7 netters ruter i østlig og vestlige Karibien.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vis: Alle Destinasjoner Skip Kampanjer

Er du sikker på at du vil slette valgte cruise?

Dette innebærer at du må starte på nytt.

Nei, ikke slettJa

Akkurat nå viser dessverre prisene for singelreisende feil. Ved en eventuell booking vil bekreftelsen som du får tilsendt på din epost vise den korrekte prisen. Vi beklager så mye for dette og prøver å løse probemet så snart som mulig. I Mellomtiden kan du ta kontakt med vårt kundesenter for korrekte priser: 815 00 185. Kundesenteret er åpent mandag til fredag: 09.00-17.00.