Celebrity Edge

Celebrity Edge etablerer en helt ny skipsklasse. Skipet vil endre din cruiseopplevelsen med banebrytende ny design og teknologi. Med unik 3D teknologi har Celebrity Cruises designet et av verdens mest avanserte cruiseskip. Du kan blant annet kunne bruke smarttelefonen sin som nøkkelkort, til å skru av og på lyset på rommet, og bestille alt fra utflukter og yogatimer til drinker og frokost på senga.«The magic carpet»
Dette utrolige skipet er designet for å komme nærmere destinasjonene! En av de største nyhetene blir «the Magic Carpet». Det magiske teppet er en gigantisk bevegelig glassveranda som flytter seg mellom dekk 2 og 16. Funksjon og innhold vil endres avhengig av hvilket dekk verandaen er på. På dekk 16 blir «the Magic Carpet» en lekker spesialrestaurant med panorama utsikt. 


Celebrity Edge
Celebrity Edge
Celebrity Edge

Celebrity Edge har sin jomfrutur 16. desember 2018 fra Fort Lauderdale, og skipet vil seile innom Puerto Rico, Tortola og St. Maarten på sin første tur. Skipet vil seile 7 netters ruter i østlig og vestlige Karibien.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vis: Alle Destinasjoner Skip Kampanjer

Er du sikker på at du vil slette valgte cruise?

Dette innebærer at du må starte på nytt.

Nei, ikke slettJa

Bestillingsfunksjonen er dessverre ustabil

Grunnet teknisk oppgradering av våre systemer. Den vil være fullt oppe igjen søndag ettermiddag.